✷ Pääpaha Kirjokiito ✷

Siirry alas

✷ Pääpaha Kirjokiito ✷ Empty ✷ Pääpaha Kirjokiito ✷

Viesti kirjoittaja Kirjokiito lähetetty Ti Helmi 23, 2016 10:18 pm

Ylläpitoa sivustolla pitää pääosin Kirjokiito. Muita Yp:jä ei HaV:ssa ole, tosin modeja kyllä löytyy.
Kirjokiidolle voi ilmoittaa tai kysyä mitä vain roolipeliin liittyvää. Jos hän ei aina ole paikalla voit silti jättää yksityisviestiä. Kirjo koettaa käydä sivulla joka päivä, vaikkei pelaamassa mutta ainakin vastaamassa  kysymyksiin ja hyväksymässä hakemuksia tai anomuksia. Hänet saa myös kiinni Discordista HaV:n chat huoneesta.
Itse Kirjokiito on ystävällinen ja lempeä Yp joka katsoo jokaisen asian erikseen eikä vertaile muita. Hänelle on tärkeää että kaikki nauttivat pelissä pelaamisesta, ketään ei syrjittä ja että kaikki saavat hyvän alun rope hahmoilleen. Tärkeintä hänelle on se että jokainen nauttii pelaamisestaan, jos jotain syitä on että peli on epämukavaa, ilmoitusta Kirjokiidolle jotta asiaan saadaan muutos. Kaikesta epäreilusta kohtelusta tai jonkun toisen kylmästä kohtelusta voi kertoa Kirjolle, hän pitänee huolen että asiat sadaan sovittua ja kuntoon.

Kirjokiito on täysi-iän kauan ohittanut henkilö joka nauttii peleistä, pokemoneista, poneista, fantasiasat, lohikäärmeistä, roolipleamisesta ja elokuvien/tv-sarjojen katselusta. Hän harrastuksiaan on piirtäminen, kirjoittaminen, cosplay, roolipelaaminen ja kaikki muu taiteellinen tekeminen. Yleensä positiivinen ja hyväntuulinen, toivoen lähimäisilleen hyvää ja näkee nettisivujensa sisällä olevat henkilöt ystävinään. Lyhyesti, tutustu ja tykästy jos ei niin ei sitten mitään.

Kirjokiito on aina ollut suuri intohimo rupersankareihin ja rikollisiin. Niin Marvelin kun DC-comicsin elokuvat on nähty ja piirrettyjä katsottu, hahmoja cosplayattu ja lopulta sankari roolipleistä unelmoinuna sen luonut. HaV:ta Kirjis oli miettinyt useita vuosia ennen kuin alkoi harkitsemaan sivun luomista. Lopulta hän keräsi rohkeutensa ja perusti HaV:n ja aikoo pitää paikkaa pystyssä niin kauan kuin vain kykenee.
Kirjokiito
Kirjokiito
Admin

Posts : 40
Join date : 10.05.2015
Age : 26

http://heroes-villains.palstahaku.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa