✷ Luvallista ja kiellettyä ✷

Siirry alas

✷ Luvallista ja kiellettyä ✷ Empty ✷ Luvallista ja kiellettyä ✷

Viesti kirjoittaja Kirjokiito lähetetty Su Helmi 28, 2016 3:12 pm

Hieman listaa asioista jotka voivat herättää peli innostusta tai ideaa hahmoille. Asioita joita saat kokeilla ja tehdä hahmosi kanssa ja joitain asioita jotka ovat kiellettyjä niin hahmoilta kuin pelissä. Kannattaa tutustua seikkoihin, voit saada vaikka ideoita.

✓ Käyttäkää mielikuvitusta, kaiken ei tarvitse olla realistista ja kaikkea kannattaa yrittää. mitä hullumpi idea sitä mieluisempi.
✓ Saat perustaa hahmosi kanssa kaupunkiin pordellin tai oman kultin tai mitä vain
✓ Voit keksiä uusi outoja sairauksia, mutta maailmassa ei ole sukupuolitauteja ja niitä ei tule
✓ Hahmosi voi olla, taikuri pohjainen silmiänkääntäjä, tai keräilijä joka ottaa itselleen jotain yliluonnollisilta tai keräilee heitä persoonina läpikuultaviin häkkeihin.
✓ Hahmosi voi myös olla kahdella jalalla kävelevä koira tai muu eläin tai voi muuttua itse eläimeksi. Muistutan kuitenkin että tämä ei ole mikään furry roolipeli isolla ei:llä. Enkä tosin usko että päiväsaikaan vaatteet päälle pukenut koira supermarketissa olisi kovin... tervettullut. En siis halua mitään niin sanottuja furry hahmoja roolipeliin, mutta jos ideasi on hyvä ja toteutus erillainen niin sekin on hyväksyttävää.
✓ Lisäksi myyttiset olennot kuten vampyyrit tai ihmisudet ovat myös sallittuja, kunhan eivät ole ylivoimaisia ja seuraavat olentojen perus sääntöjä. (vampyyrit eivät kestä päivän valoa tai hopea on myrkkyä ihmissudelle) Jälleen toteutus ratkaisee hyväksynnän.
✓ Hahmosi kyky voi hyvin olla jonkin elementit ohjailu tai luonti, esim. vesi tai tuuli.
✓ Hahmoltasi voi puuttua raajoja tai tämä voi olla menettänyt jonkin aisteistaan. (Sokea, kuuro, jne.)
✓ Hahmot voivat hankkia lapsia ja jos nämä ovat rikkollisia/sankareita, lapset perivät molemmilta vanhemmiltaan näiden kykyjä sekä taitoja. Raskaus aika kestää nykyhetkessä viikon, vaikka pelimaailmassa se kestää sen 9kk. Pelaajat päättävät haluavatko molemmat uuden pelattavan hahmon ja ratkaisee näin kaksosten syntymän. Jos pelaajat haluavat lapset hahmopuotiin, sekin on sallittua. Virallista lasten syntymä määrää ei ole, mutta ei nyt kuutenkaan yli kuutta joka ikinen kerta, kiitos... Se ei ole normaalia.
✓ Hahmoilla voi olla lemmekkejä tai seuralaisia jos ne on npc:tä. Jos haluat luoda lemmikin joka toimii kuin hahmo, tee sille hahmo tiedot. (Lasketaan yhdeksi pelattavaksi hahmoksi)
✓ Voit kysyä toisten hahmojen lemmekkejä ja muita omiksi hahmoikseen (kysy kyseiseltä pelaajalta) tai Kirjokiidolta joitain NPC hahmoja pelattavaksi.
✓ Saat itse katsoa mihin suuntana hahmosi asettautuu asumaan kaupungissa. Muistakaa ottaa huomioon millaisia alueet ovat ja sopiiko hahmosi sinne elämään.
✓ Hahmollesi voit keksiä minkä ammatin haluat, lääkäristä, koirankouluttajaan, poliisista, taksikuskiin, mielikuvitus vapaana.
✓ Hahmosi saavat tulkea niin päiväs kuin yö aikaan, niin siviilit kuin yliluonnolliset. Hhamot voivat myös käydä paikoissa jotka on mainittu tärkeinä paikkoina. Joku sankari voi jopa pyrkiä Bad dayhin mutta kannatta aian miettiä hetki enenn kuin säpittää yhden snakarin satojen rikollisten keskelle.
✓ Hahmosi voi etsiä Valon niin sanottuja perillisä, heitä jotka ovat kulkeneet hänen vierellään ajoista asti, ehkä he tietävät jotain Valon kadoneesta voimasta.
✓ Hahmosi voi etsiä Varjoa ja koettaa antaa tälle voimia herätä uudelleen. (Jos haluat etsiä Varjoa tai Valon voima kerro siitä Kirjolle. Hän pitää näin silmällä ropetuskiasi, paikkoja joissa käyt ja henkilöitä joiden kanssa puhut, ehkä löydät vastauksia kysymyksiisi.)


✗ Hahmosi ei voi keksiä luoteja
✗ Muodonmuuttujat ovat kiellettyjä ainakin tällä hetkellä. Hahmo joka kykenee muttuumaan keneksi vaan on tällä hetkellä liikaa itse roolipeli sääntöjä vastaan, metapelaamisen ja muun ohella joten ei hahmoja jotka voivat muuttua keneksi vaan.
✗ Ajassa matkustelu on myös hyllyllä, sillä sekin kyky tuo liikaa kysmyksiä ja liikaa prosessointia muiden pelaajien kesken.
✗ Myös toisten hahmojen hallinta kyvyt ovat kiellettyjä.
Kirjokiito
Kirjokiito
Admin

Posts : 40
Join date : 10.05.2015
Age : 25

Näytä käyttäjän tiedot http://heroes-villains.palstahaku.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa