Säännöt

Siirry alas

Säännöt Empty Säännöt

Viesti kirjoittaja Kirjokiito lähetetty Su Helmi 28, 2016 3:24 pm

Täällä on lueteltu joitain koko foorumin/sivuston sääntöjä. (Roolipelaamiseen kuuluvat säännöt sun muut löytää omasta osiostaan [You must be registered and logged in to see this link.])
Suosittelen lukemaan osion hyvin ja sisäistämään tekstin jotta foorumi sekä roolipeli olisi mieluisaa ja mukavaa jokaiselle siinä olevalle.


[You must be registered and logged in to see this image.]


- Tämä tuntuu ehkä hieman liian vulgaarilta, mutta pelaaja ei voi pelata HV:ssä ellei hänellä ole Discordia. Kyseinen ohjelma/app on HV:n tuki ropettamisen ja kontaktien kanssa. Asiasta lisää osiossa --> [You must be registered and logged in to see this link.]

- Jokaisella hahmolla on kahden viikon niin sanottu hahmo suoja, kyseinen hahmo ei voi kuolla, hahmo ei voi menettää raaojaan tai joutua johonkin tilaanteeseen joka johtaisi hahmon alkuperäisen henkisen sekä/tai fyyisen olemuksen muuttumiseen. (Pelaajan halutessa toisin, suoja voidaan poistaa tai sen olemassa olo mitätöidä omilta hahmoiltaan.)

- Jokaiselle pelaajalle ollaan mukava, kohtelias ja avulias, olemme kaikki ystäviä täällä ja vaikka hahmomme ovat verivihollisia ja vaikeuttavat oman hahmosi tarinaa suunnattomasti, älä tuomiste kanssa pelaajaasi, hän vain pelaa hahmollaan. Älkää siis syrjikö toisia ja koettakaa tutustua/ottaa peliin myös pelaajia joiden kanssa et ole ennen pelannut. Ei kuppikuntailla vaan tutustutaan toisiinkin hahmoihin. (On ymmärettävää että useat hahmot kohtaavta tai keskustelevat useammin kuin muut, mutta ei silti kuulu unohtaa muita pelaajia heidän hahmojaan)

- Kunnioita ja arvosta ylläpitäjää sekä modeja, he koettavat pitää pelin pystyssä ja sinulle mukavana harrastuksena. Toista sääntöä toistaen, ole ystävällinen ja mukava, kohtele heitä(ja muita) niin kuin toivot että sinuakin kohdellaan.

- Arvostakaa toisen pelaajan hahmoja, on ne sitten helposti keksittyjä tai kauan harkittuja. Niitä ei kopioida, varasteta tai aleta itsenään pelaamaan. Kyseinen toimi on liian epäammittimainen ja alhainen että roolipelistä lentää ulos heti tätä harrastaessa.

- Roolipelin chatti on vain pelaamista varten! Jos tahdot keksustella muiden pelaajien kanssa samaan aikaan kun pelaat, mene Discordin HaV: yhteisöön. Siellä on huone jossa voit keskustella yleisesti kaikkien kanssa, tai vain omissa luokiteltuissa huoneissa.

- Älkää varastko kanssa pelaajienne nimiä tai mitään heihin liittyvää, kuvia tai yhtään mitään. Pitäydytään omina itsenämme.

- Pieninä muistutuksena/huomautuksena, chatissa puhutaan kirjakieltä, muchaus, metapelaaminen ja autohitti ovat äärimmäisen kielettyjä ja kaikki roolipelaamiset tehdään imperfektissä (hän/se - kertojana).

- Pidetään pelaamisen järjestys siinä järjestyksessä kun pelaajat ovat hahmonsa rooliin laittaneet. Jos muutoksia roolinpelaamiseen halutaan siitä voidaan keskustella muiden roolissa mukana olleiden pelaajien kanssa.
Kirjokiito
Kirjokiito
Admin

Posts : 40
Join date : 10.05.2015
Age : 25

Näytä käyttäjän tiedot http://heroes-villains.palstahaku.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa