Kartat // Alueet

Siirry alas

Kartat // Alueet Empty Kartat // Alueet

Viesti kirjoittaja Kirjokiito lähetetty Su Helmi 26, 2017 7:03 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]

Alue 1. - Golden Hill District
- Keskellä Glassy Citya nousee korkea kukkula joka kajottaa varjonsa vähemmän arvostetuille alueille, ja tällä alueella asuu niin sanottu kaupungin "kerma". Golden Hill on pienin Glassy Cityn alueista, ja pitää sisällään äärimäisen hienostunutta arkkitehtuuria ja kaupunkilaisia. Goldissa asunnot ja asukkaat ovat hyvin yleellisiä ja hienostuneita. Kaikki alueen asukkaat ovat tuottoisissa töissä tai ovat muuteen vain erittäin varakkaita, arvostettuja tai tunnettuja.
Asunnot ovat enimmäkseen hulppeita omakoti taloja joissa on kauniit ja suuret pihat, loistokkain uima-altain ja puutarhojen kera. Alueella on useita omia kauppakeskuksia, kahviloita, kylpylöitä ja puistoja. Lapset on pääosin koulutettu kotona, mutta alueella sijaitsee muutama ylellinen koulu lapsille ja nuorille, kuten myös korkeakouluja. Aluella on oma erityisen tunnetilansa joka kuohkuaa arvostuksista toisiaan kohtaan.
Aluella ei asu yhtää rikollista, tain niin ainakin oletetaan.

Alue 2. - Lead District
- Lead District on suurin niin kooltaan kuin asukas luvultaan. Lead on pääkohtaisesti suurkaupunki aluetta, korkeine pilvenpiirtäjiensä ja useiden pitkien teiden ja toimistorakennusten kanssa. Tältä alueelta löytyy miltein kaikki kaupunkin päätoimiset ja merkittävät rakennukset

Alue 3. - Green Valley District
- Alue on pääosin rehevää ja vihrää omakotitaloa aluetta, suurine puistoineen.

Alue 4. -  Dark Soil District
-

Alue 5. - Worksite District
-
Kirjokiito
Kirjokiito
Admin

Posts : 40
Join date : 10.05.2015
Age : 26

http://heroes-villains.palstahaku.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa