✷ Sankari, rikkollinen vai antisankari? ✷

Siirry alas

✷ Sankari, rikkollinen vai antisankari? ✷ Empty ✷ Sankari, rikkollinen vai antisankari? ✷

Viesti kirjoittaja Kirjokiito lähetetty La Toukokuu 13, 2017 10:46 pm

Mitä eroa on sankarilla, rikollisella ja antisankarilla? Näillä on paljon eroavaisuuksia, joten niihin on hyvä tutustua lähemmin ennen kuin lukitset täysin luonteen hahmoonsa.

✷ Sankari, rikkollinen vai antisankari? ✷ 2w5m1ra


Sankarit:
Puhutaan myös Valon lapsista joiden sanotaan saanneen alkunsa Valosta joka jakoi paloja itsestään maailman alunaikoihin. Sankarit ovat niin sanottuja hyviä hahmoja jotka tekevät kaiken oikeuden nimissä, he eivät halua satuttaa ketään tahallaan vaan puolustautuvat jos heidän kimppuunsa hyökätään. He ovat odotetusti myös auttavaisia ja aina valmiinsa pelastamaan päivän oli kyseessä ketä vaan, niin sankarin kuin siviilin kuten rikollisen. He edustavat niin sanottuja positiivisia arvoja, ovat ystävällisiä, kunniallisia, auttavaisia ja oikeuden mukaisia. He eivät tapa eivät ainakaan tahallaan ja vääryyden tekijät on saatava oikeuden eteen jotta he saavat oiken rangaistuksen.
Heidän tehtävänsä on edustaa hyvyyttä ja jaloutta ja olla kansalle tuki ja turva heidän sitä tarvitsessa. Heihin pitäisi voida luottaa ja uskoa jopa silloin kuin koko maailma on kaatumassa paikoiltaan.
Jotkut sankarit ovat sokaistuneita oikeuden puolustamiseen ja sattavat mennä yli näkemyksensä kautta ja tekevät paljon pahaa tehdäkseen hyvää. He ovat niitä jotka näkevät itsensä kunnollisina sankareina, vaikka olisivatkin vähiten luotetut kansan ja muiden sankareiden keskuudessa.

Rikolliset:

Niin sanotut Varjon seuraajat jotka jäivät Valon varjoon ja Varjon noustessa saivat voimaa elämään. He ovat niin sanottuja lainsuojattomia jotka tekevät niin kuin parhaaksen näkevät. Rikollinen voi olla mitä vain taskuvarkaan ja maailman valloitusta suunnittelevan hahmon välillä. He ovat usein hyvin itsenäisiä ja muista piittaamattoimia tai sitten he ovat lauma eläviä ja keräävät ympärilleen tuki joukkoja omaksi turvakseen. Yleensä heitä kiinnostaa vain valta, mammona tai kuuluisuus ja näiden asioiden vuoksi ovat valmiita satuttamaan, tappamaan tai tuhoamaan mitä ikinä esteeksi tuleekaan. He ovat usein yhteiskunnan hylkäämiä, pelättyjä tai vihattuja, näin he usein kasvattavat mainettaan ja saavat näin koskemattomuuden poliiseilta tai muilta jotka heitä jahtaavat.

Antisankarit/Puolueettomat:
He eivät näe kuuluvansa kumpaankaan. He tekevät kuten tahtovat tai näkevät parhaaksi itselleen, heitä ei niinkään kiinnosta olla osana kumpaankaan joukkoon, tai sitten he hyppivät puoleta toiselle tai elävät yksin omissa oloissaan. He näkevät itse itsensä niin sanottuna puolueettomina vaikka joskus he saattavat muistutta muiden mielestä enemmän rikollista kuin sankaria. Puolueettomuus on jokaisen hahmon oma päätös, mikä voi tarinan myötä muuttua ja näin ollen puolueeton hahmo saattaa mennä rikollisiin tai sankareihin.

✷ Sankari, rikkollinen vai antisankari? ✷ Soojzo
Kirjokiito
Kirjokiito
Admin

Posts : 40
Join date : 10.05.2015
Age : 26

http://heroes-villains.palstahaku.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa