✷ Kuuluisuus ✷

Siirry alas

✷ Kuuluisuus ✷ Empty ✷ Kuuluisuus ✷

Viesti kirjoittaja Kirjokiito lähetetty Ti Elo 11, 2015 1:34 pm

Kuuluisuus on jokaisen sankarin tai rikollisen kruununjalokivi, se määrittää hahmosta melkein kaiken, mitä tälle tulee tapahtumaan tai voi tulevaisuudessa tapahtua. mitä korkeampi kuuluisuus taso, sitä tunnetumpi ja sitä helpompi hänen on olla sankari tai rikollinen, saada alaisia tai apulaisia jopa verivihollisia. Jokainen hahmo aloittaa tasonsa nollasta (- merkittävät hahmot [You must be registered and logged in to see this link.]) ja kerää kuuluisuutta ja kunnia/pelkoa, matkallaan kohti korkeammille nimikkeille kaupunkin asukkaiden keskuudessa.

[You must be registered and logged in to see this image.]


0 - Kukaan ei tiedä, tai ole kuullut,kuin ei olisi olemassakaan
    Hahmosi on tuiki tuntematon, tämä ei ole tehnyt kaupungissa mitään niin merkitävää että ihmiset olisivat kiinnostuneita tai kauhistuneita tämän läsnäolosta. Tälläisen hahmon parhaimmat mahdollisuudet nimen esiin tulemiseen keskusteluissa on löytää kuuluisuudeltaan korkea tasoinen hahmo ja alkaa olla tälle mieliksi. Kuuluisan hahmon läheisyydessä, nimi alkaa kiertää enemmän ja nopeammin.

1 - Hyvin harvat siviilit puhuvat
    Kun hahmosi on tehnyt jotain, siitä jää aina silmin näkijöitä. Nämä ihmiset saattavat levittää hahmon nimeä ympäriinsä, herättämättä juurikaan minkäänlaista haloota ihmisten keskuudessa. Puheet ovat lyhyitä eikä mielenkiintoa herättäviä, mutta hahmo on saanut sentään jotain huomiota, ei tosin niin että poliisit jahtaisivat tai fanit kasaantuisivat.

2 - Huhu liikkuu kaduilla
    Loppujen lopuksi ihmiset alkavat keskustella ahdistavan hiljaisuuden jälkeen siitä mitä tämän ystävälle oli tapahtunut jonkun yliluonnollisen toimesta, näin ollen alkaa kulkea huhu uudesta kaupunkia hiljaa pyörrittävästä tyypistä. Ei suuria juttuja, eikä pysäyttävää ihmetystä, mutta se kasvaa hiljalleen.

3 - Poliisi alkaa kunnolla kiinnostua
    Mitä enemmän tapahtuu sitä enemmän ihmiset kiinnostuvat ja ihmiset alkavat jo kunnolla puhella hahmosta. Jopa poliisi jakaa tietoutta hahmon ulkomuododsta pertioautoihin, ihan että pitääkseen silmällä ja muuten vain ottaakseen lisää tietoa uudesta asukkaasta.

4 - Mediassa pieniä uutisia, osa oman puolen kuullut
    Vihdoinkin hahmosi on saanut hieman julksiuutta ja joku jopa on ottanut valokuvan tai kuvannut hahmosi puuhia internettiin. Netin salaisessa maailmassa saattaa tulla vastaan uutinen hahmosi puuhista mutta siihen tarvitaan paljon etsimisaikaa tai tiedossa olevai hakusanoja.

5 - Kaikki oman puolen on kuullut, vastapuolessa osa kuullut
    Vaikka kansalaisten korviin uutinen etenee hitaasti, oman puolen yliluonnolliset ovat pieni piiri ja ovat tietoisia että heidän seurassaan on uusi nimi, joka koettaa parhaansa mukaan päästä esille.
   
6 - Osa oman puolen tietää, kaikki vastapuolella kuullut, enemmän uutisia mediassa~
    Kun tekoja lisääntyy niin lisääntyy myös oman puolen mielenkiinto, ainakin suuremmaksi osin. Yliluonnolliset ovat kiinnostuneita ja koettavat ottaa selvää mitä voivat kuuluisuuttaan kohottavasta yliluonnollisesta, jopa vasta puolella alkaa ensimmäiset yliluonnolliset huolestua tai no kiinnostua. Nimi alkaa kiertää siellä, mutta pienellä haloolla.

7 - Etusivun juttu, koko kaupunki kuullut ja tietää nimeltä
   Nimi lukee lehtijutuisssa, kaupunki miettii rikollinen vai ystävä, vaara vai pelastaja. Joakisella on oma mielipiteensä asiasta, vielä kun kunnon tietoutta ei ole. Mutta kaupunki puhuu ja sen kaupunkilaiset ovat nyt hyvinkin tietoisia nimestä.

8 - Televisio ilmoituksia, omat sekä vasta puoli ovat kuulleet ja tietävät nimeltä
    Televisioissa kerrotaan asioista mitä uusi nimi on tehnyt, kansalaiset tietävät nojautuvatko tähän apua tarvittaessan vai juoksevatko pakoon tämän näyttäessä kasvonsa. Oli syy mikä tahansa, niin kansalaiset kuin yliluonnolliset kaikilta puolilta nostavat päätään. ClassyCityssä on uusi yliluonnollinen jota kannattaa pitää silmällä.

9 - Koko kaupunki tietää, ulkopuolisissa lehdissä juttuja
    Kaupunki katsoo taivalle ja uskoen näkeväsnä uuden nimen jälleen nousussa. Tapahtui mitä vain, kaikki ovat ensimmäisiä kuulemaan tai tietämään siitä. Hiljais elo ClassyCitissä on ohi, hänet tunnistetaan heti hänet tiedetään heti ja hänen perässään on varmasti enemmän kuin yksi utelias yliluonnollinen.

10 - Koko maailma tietää nimen   
    Ei olisi paikkaa jossa ei teoista puhuttaisia, lehdet huutavat, televisiot pauhaavat ja juttuja liikkuu missä ollaankaan. Tulipa ketä tai teki hän mitä, he tietävät kyllä ketä tämä on ja mihin hän on kykenevä.

[You must be registered and logged in to see this image.]


Nämä seikat mitä kuuluisuudessa sanotaa ei tarkoita suoraan että "kaikki" teitävät. Pelaajat luodessaa hahmojaan saavat vapaasti valita hahmoista joiden kuuluisuus on yli seitsemän (jos asuvat kaupungissa) tai yhdeksän (kaupunkiin muualta tulevat uudet tulokkaat) keitä he laittavat kuulut osioon suhteissa. Kaikkia ei ole pakko pistää eikä täydykkään, tämä vain on helpotus hahmojen nopeampaan vasta käymiseen.

Kun hahmo on pelissä (hahmo lomake hyväksytty), tämän kuullut osio päivittyy vain jos kuulee jonkun toisen hahmon puhuvan josta kusta uudetsa hahmosta tai jos ilmoituksiin tulee ilmoitus asiaa jostakin tietystä hahmosta.

Jokainen pelaaja aloittaa kuuluisuus tasolta 0. Täyttäessä lomakkeen pelaaja laittaa kuuluisuus kohtaan tämän kyseisen numeron. Kuuluisuus kasvaa sitä mukaan mitä enemmänkun hahmo tapaa uusia hahmoja, mitä enemmän hän päivittää aseitaan tai kykyjään tai jos tämä osallistuu yleisiin tapahtumiin.
Kirjokiito
Kirjokiito
Admin

Posts : 40
Join date : 10.05.2015
Age : 25

Näytä käyttäjän tiedot http://heroes-villains.palstahaku.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa