✷ Taru (Tarina valosta ja Varjosta) ✷

Siirry alas

✷ Taru (Tarina valosta ja Varjosta) ✷ Empty ✷ Taru (Tarina valosta ja Varjosta) ✷

Viesti kirjoittaja Kirjokiito lähetetty To Syys 17, 2015 10:41 pm

Tämä taru kertoo että maailmassa ei ollut päivän kiertoa ei hyvää eikä pahaa...

Oli vain valo pallo tyhjyydessä joka muuttautui jumalattareksi, kauniiksi vaaleahiuksiseksi naiseksi jolla oli suunnattomat voimat. Voimiensa avulla hän päätti luoda maailman. Se oli hyvin mitään sanomaton ja tyhjä, joten Valo loi lisää valo palloja, simeneiä joita istutti ympäriinsä. Siemenistä ksavoi järviä, eläimiä, kasveja, vuoria, tuulia, tähtiä ja kaikki jotta elämä kukostaisi ympärillään. Itse valon Valo toi maailmaan itsenään, sillä hän hohti jumalaista valoa mikä lämmitti ja sai kasvit kasvamaan. Joskus VAlon jotkut siement eivät kasvaneet vaan ne jäivät Valon varjoon, tyämän kulkiessa ympäriinsä. Näistä varjoon jääneistä siemenistä kasvoi aina jotain pahaa ja synkkää, kuten surumielisyyttä, myrkkyä tai itse syvää pimeyttä.

Valon voimat olivat sanoin kuvaamattomat, hän kykeni tuhoamaan maapallon silmien räpäytyksellä tai tuhota elävän lajin pelkällä käden heilautuksella. Mutta, koska jumalatar on pyhä, hyvä ja oikeudenmukainen hän ei tuhonnut tai tappanut mitään, hän vain loi ja piti yllä valoa jota hän säteili maailmaan.

Jumalattaren takana hän matkatessaan maailmaa jäi aina aukkoja jonne hänen valonsa ei osunut. Näihin valottomiin alueisiin kerääntyi pimeitä olentoja jotka kavahtivat jumalattaren valoa, koska tunsivat itsensä hylätyksi, kun eivät kyeneet kasvamaan jumalattaren valossa. Varjoissa oli yksi suurempi voima, suurin pimeän kerännyt hahmo joka seurasi varjoissa jumalatarta minne ikinä tämä menikin. Tämä muodoton hahmo jolla oli tyhjät silmät ja häveilevä suu, oli lumoissaan jumalattaren valoon ja tämän kauneuteen sekä hyvyyteen. Snaoivat että tämä oli ensimmäinen siemen minkä Valo oli istuttanut, Valon halua saada aikaan elämää oli kerääntynyt siemeneen muttei ollut kyennyt kasvamaan ennen kuin vasta ajan kanssa, Valon jättäessä tämän taakseen.

Jumalatar alkoi huomata miten hänen luomat elinmuodot vavahtivat hänen valottomia alueitaan, joten jumalatar kääntyi ja kohtasi häntä seuraavan varjon joka pelotti Valon lapsia. Koska jumalatar oli hyväuskoinen ja kiltti hän kutsui suuren varjon luokseen ja antoi tälle paikan hänen omana varjonaan. Näin elävät eivät pelkäisi sitä kun tämä olisi osa jumalatarta.
Jumalatar Valo ja Varjo olivat nyt yhtä, he kulkivat ja kokivat yhdessä ja loivat näin ollen vahvan siteen joka lopulta ajoi Varjon rakkauteen. Hän tunsi paikkansa olevan oikea osana Valoa, pysyen tämän luona, aina vierellä vuodesta toiseen.

Eräänä päivänä Varjo tuli lähemmäs Valoa ja anoi tältä. Hän halusi jalat jotta voisi kulkea valon rinnalla ei takana, hän halusi kädet että voisi koskea jumalattaren kauneutta, hän halusi kasvot jotta voisi hymyillä naiselle. Hän halusi vartalon.
Varjo oli nähnyt miten jumalatar oli herättänyt henkiin olentoja, hän tiesi neidon voimat ja uskoi ja luotti että tämä voisi tuoda hänen toiveensa toteen.
Jumalatar ei ollut varma. Hän omasi valtavat voimat ja kykeni ihmeellisiin asioihin, mutta varjon ruumiillistaminen, se kuulosti vaikealta ja vaarilliselta. Mutta koska nainen välitti hänen ystävästään, hän rakkaasta varjostaan hän aikoisi yrittää.
Jumalatar kokosi voimansa ja syöksi ne varjoon koettaen saada tämän muodon muuttumaan.
Mutta, varjon ja valon kohtaaminen aiheutti räjähdyksen joka vahingoitti varjoa ja näin ollen ajoi sen takaisin pimeyteen. Jumalatar uskoi tuhonneensa varjon ja vajosi suruun joka vähensi hänen valoaan ja suurensi pimeää maailmassa.

Varjo oli saanut osan valon voimista ja kituessaan tuskaansa niin petetyksi tulemisesta kuin haavojensa vuodosta, hän loi itselleen ruumiin, joka oli vääristynyt ja kankea, pimeä ja tuskaa täynnä. Varjo näki nyt maailman uudelleen ja alkoi luoda pimeitä olentoja, vahvisti voimiaan, ja janosi kostoa hänen pettäneelle naiselle.

Kun varjo oli toipunut tuskistaan ja kykeni liikkumaan hän käveli toiseen suuntaan minne tiesi jumalattaren kulkevan ja näin ollen kohtaisi tämän ajan kanssa.
Kaksikon kohdatessa, Valo tunnisti varjon tämän silmistä, vaikka se vähäinen hyvyys oli poissa tähän tunnisti rakkaan ystävänsä ja oli lähestymässä Varjoa, mutta tämä torjui tämän ja sanoi tuhoavansa petollisen valon ja sen kantajan kostoksi hänen satuttamisestaan.
Valo ei halunnut taistella varjoa vastaan, mutta pimeyden tuhotessa tämän hyviä olentoja kauniita alueita, Valo astui eteen ja kohtasi luomansa pimeyden.

He taistelivat, tuhosivat maailmaa, Varjo vihaisena ja Valo musertuneena.
Valon voimat olivat kuitenkin paljon suuremmat kuin Varjon ja lopulta onnistui tuhoamaan varjon ruumiin ja muodon, poistaen samalla villiintyneen pimeyden sen normaaliin rajaan. Tasapaino oli tullut takaisin... Mutta millä hinnalla?

Valo vajosi epätoivoon ja suruunsa. hän oli tappanut ainoan asian ikuisesta elämästään jolla oli ollut väliä. Kyyneleet silmissään valo nousi ylös ojensi kätensä taivaalle ja sulki silmänsä. Voimillaan hän rankaisi itseään luoden itselleen taivaalle vankilan jonne ajoi itsensä. Tämä suuri valoa tuottava vankila sai nimen Aurinko, Valon omilta lapsilta. Vielä tänäkin päivänä Valo kulkee maailman ympäri, katsellen omiaan, tuoden valoa ja takanaan pimeyttä...
Kukaan ei tiedä tuhoutuiko Varjo täysin, vai onko se vain pimeydessä odottamassa uutta aikaansa iskeä. Lisäksi taru kertoo että valo jätti maailmalle suuret voimansa jottei voisi ikinä paeta vankilastaan ei ellei joku tämän omilla voimilla päästäisi naisen ulos.

Kukaan ei tiedä mihin tai mille Valo luovutti voimansa, kukaan ei edes tiedä onko se totta... Mutta yksi on varmaa. Jos Valon lapsi löytäisi voiman ja käyttäisi sitä vapauttamaan jumalattaren ja sen jälkeen tuhoaisi sen maailmalla olisi turva... Mutta jos varjon lapsi löytäisi voiman ja käyttäisi sitä joko etsimään ja pelastamaan varjon tai käyttäisi voima pahaan olisi maailman tasapaino horjuva ja näin ollen, tuhoon tuomittu...
Kirjokiito
Kirjokiito
Admin

Posts : 40
Join date : 10.05.2015
Age : 25

Näytä käyttäjän tiedot http://heroes-villains.palstahaku.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa