✷ Pähkinänkuoressa ✷

Siirry alas

✷ Pähkinänkuoressa ✷ Empty ✷ Pähkinänkuoressa ✷

Viesti kirjoittaja Kirjokiito lähetetty Su Toukokuu 29, 2016 11:23 pm

Heroes and Villains on fantasiaroolipeli, jonka sisäinen idea pyörii supersankaritäyteisessä suurkaupungissa. Maailma sijoittautuu nykyaikaan/lähitulevaisuuteen. Pelattavina hahmoina ovat niin sanotut yliluonnolliset eli sankarit, rikolliset ja antisankarit sekä tavalliset siviilit.

Heroes and Villains -universumi on täynnä yliluonnollisia, mutta itse roolipelaaminen kohdistuu vain GlassyCity kaupunkiin.
Siviilit elävät normaalia elämää, jonka voi välillä sekoittaa yliluonnollisiin törmäys. Kaupunki on kasvanut niin sanotusti yliluonnollisten ympärille eli henkilöt, jotka muuttavat kaupunkiin ovat hyvin tietoisia sen monimuotoisista asukkaista ja sisällään pitämistä vaaroista. Kaupungin sisäinen henki on kuitenkin hyvin lämmin ja yhtenäinen. Se on universumi suurin ja voimallisin kaupunki ja niin lainsuojattomat kuin sankarit arvostavat kaupunkin suuruutta ja sen tuomaa turvaa.

Roolipeli elää sinne luoduin hahmoin, jonka takia jokaisen luodun hahmon yksittäinen tarina on äärimmäisen tärkeä. Hahmon oma tarina ja kehitys HaV-maailmassa on merkittävää ja siksi pakollista juonen seurantaa ei ole. Olemassa on kuitenkin juoni, joka voi vaikuttaa jokaiseen hahmoon tulevaisuudessa, mutta on itse pelaajan päätettävissä tahtooko hän hahmonsa seuraavan sitä vai ei. Pyydettävää on, että jokainen hahmo kuitenkin kiertää kaupunkia, tutustuu hahmoihin ja elää monipuolista elämää. Kolmen hahmon keskeistä kuppikuntailua ei hyväksytä.

Pelaaja voi luoda hahmokseen niin sankarin tai lainsuojattoman rikollisen kuin mihinkään kuuluttoman yliluonnollisen tai kaupunkiin siirretyn poliisin tai vain pelkästään tavallisen kansalaisen. Nämä hahmot voivat saada uusia kykyjä tai oppia uusia taitoja. He voivat saada uusia aseita tai päivittää vanhoja paremmiksi ja monilaatuisemmiksi. Niin sanotusti kaupungissa kaikki on mahdollista esim. tavallisesta tallaajasta voi tulla yliluonnollinen, sankarista rikollinen ja jotkut kykenevät huijaamaan jopa kuolemaa.

Itse kaupunki on monilaatuinen ja pitää sisällään mahdollisuuden miltei mihin vaan. Siviilit kykenevät kävelemänään rauhaisesti kaduilla, vaikka silloin tällöin kirkkaan päivän valossa saattaa jokin rikollinen tulla sotkemaan heidän päivärutineejaan. Koko kaupungissa on useita alueita, jotka ovat enemmän tai vähemmän suosiossa tiettyjen yliluonnollisten parissa. Näihin kaikkiin alueisiin on vapaa pääsy kaikilla asukkailla, tietysti, omalla vastuulla.

Pelissä on paljon lisätehtävää pelaajille pelkän chatissa tarinoiden kirjoittamisen lisäksi.
HaV:ssa on usein tapahtumia joihin voi ilmoittautua (esim. vuosittainen rauhan juhla yliluonnollisille) sekä kursseja, joissa pitää kirjoittaa tarina pätkä Kirjolle ja näin päivittää hahmoaan. Aseiden päivitämiseen tarvitaan kanssa pelaajia ja ylipäätänsä pelaamisen ohessa tulee paljon asioita, missä on pakko tutustuttaa oma hahmonsa uusiin henkilöihin tai vain poiketa tavalliseslta ropeltaan vaikka Bad dayhin katsomaan Whitneyn esityistä tai seisahtua yhdeksi päiväksi lasilliselle verivihollisen kanssa.

Ropessa pidetään kiinni hyvästä yhteishengestä ja aktiivisuudesta. Jokainen saa turvatun alun hahmolleen ja kaikkilla on mahdollisuus päästä toteuttamaan itseään ja auttamaan HaV:n rakentamisessa, jotta sen pelattavuus pysyy mielenkiintoisena ja miellyttävänä. HaV:lla on foorumin ulkopuolella oma chatryhmänsä, jossa pelaajien kutsuminen peliin ja muihin pelaajiin tutustuminen käy helposti. Ainoina ehtoina peliin liittymiselle on hieman pelikokemusta, yli 18 vuotta ikää ja se että pitää kiinni annetusista säännöistä kuin myös pitää hauskaa HaV:N monipuolisessa ja värikkäässä maailmassa.

✷ Pähkinänkuoressa ✷ Soojzo
Kirjokiito
Kirjokiito
Admin

Posts : 40
Join date : 10.05.2015
Age : 26

http://heroes-villains.palstahaku.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa